Ποιοτικός έλεγχος

Guangdong Sunkings Electric Co., Ltd Ποιοτικός έλεγχος

1. Τα άριστα προϊόντα δεν μπορούν να χωριστούν από την επαναλαμβανόμενη και ακριβή δοκιμή, στη βάση του ποιοτικού συστήματος ISO9001 και συνδυασμένος με την πραγματική κατάσταση της επιχείρησης, η ηλεκτρική Co. Sunkings, ΕΠΕ έχει καθιερώσει ένα περιεκτικότερο ποιοτικό σύστημα ελέγχου. Ο ποιοτικός στόχος μας είναι: το τυποποιημένο ποσοστό εφαρμογής προϊόντων φθάνει σε 100%, το ποσοστό προσόντων επιθεώρησης προϊόντος εργοστασίων φθάνει σε 100%.

 

2. Όλοι οι εξοπλισμοί συνόλου γεννητριών diesel που παρέχονται από την επιχείρησή μας έχουν περάσει την πιστοποίηση του διεθνούς ποιοτικού συστήματος ISO9001, και όλοι οι εξοπλισμοί πρέπει να εξεταστούν επιτυχώς πριν από την παράδοση. Η εγγυητική περίοδος εξοπλισμού είναι ένα έτος ή 1000 τρέχοντας ώρες από την ημερομηνία της παράδοσης.

Guangdong Sunkings Electric Co., Ltd έλεγχος ποιότητας 0Guangdong Sunkings Electric Co., Ltd έλεγχος ποιότητας 1Guangdong Sunkings Electric Co., Ltd έλεγχος ποιότητας 2   Guangdong Sunkings Electric Co., Ltd έλεγχος ποιότητας 3

Guangdong Sunkings Electric Co., Ltd έλεγχος ποιότητας 4Guangdong Sunkings Electric Co., Ltd έλεγχος ποιότητας 5

Guangdong Sunkings Electric Co., Ltd έλεγχος ποιότητας 6

Guangdong Sunkings Electric Co., Ltd έλεγχος ποιότητας 7

Παίρνω Σύνολο γεννητριών diesel της Cummins & Σύνολο γεννητριών diesel Perkins Τώρα!

Κάντε κλικ εδώ για να ζητήσετε ένα απόσπασμα

Στοιχεία επικοινωνίας